Back to All Events

Fundamentals® - i dybden av deg selv - 6 dagers kurs


Kurs

Fundamentals® - i dybden av deg selv - 6 dagers kurs

Lengter du etter en uke for deg selv og ha en retreat for sjelen, et pusterom og få

et speilbilde på hvor du er i livet og på hvem du er? Kom og møte deg selv på et dypere plan!

Kursledare:
Saphira Bjørnå och Ann-Christine G. Kjellgren

Datum:
Mån 23 sept– lör 28 sept 2019

Plats:
Refsnes Gods, Jeløy Norge

Dette 6-dagers kurset er vel utprøvd og videre utviklet gjennom 30 år og har hatt over 1000 deltagere.  Kurset bygger på den over 100-årige psykoterapeutiske tradisjonen psykosyntese, også kalt ‘en psykologi med sjel’. Vi har lang erfaring med å skape en god ramme av trygghet, tillit og inkluderende fellesskap som gjør kurset til en unik opplevelse.

Dette er et opplevelses basert kurs for deg som ønsker å bli bedre kjent med deg selv og forstå deg selv, og forstå dine egne reaksjonsmønstre og valg bedre. Det kan være at du står ved et veivalg relatert til jobb, partner, bosted, utdannelse, tro eller annet som du ønsker å se dypere på. Da er dette kurset et godt valg. Med psykosyntesens varsomme tilnærming lærer du deg å lytte til og forstå både kropp, følelser, intellekt og sjel. Etter det bygger vi på med teori for ytterligere å øke forståelsen og integrasjonen av nye innsikter.

Dette kurset egner seg godt for alle typer mennesker, kanskje spesielt for deg som arbeider med mennesker. Kurset passer også godt for deg som arbeider med utvikling innenfor ledelse, utdanning, helse eller terapi. Igjennom kurset tilegner du deg innsikt og verktøy direkte anvendelig i kommunikasjon med andre.

Vi arbeider i grupper på ca. 8-15 personer med erfarne kursledere som er psykosyntese terapeuter og lærere. I løpet av kurset vil vi gjennomgå 10 seminarer à 2,5-3 timer.

Vi gir deg metoder og kunnskap hvor du kan oppdage og utvikle din unike personlighet samt verktøy som kan lede deg mot det livet du ønsker å leve. Kurset vil gi deg en dypere forståelse for mellommenneskelige relasjoner.

 

Nedre aldersgrense: 25 år.

Kursleder: Saphira Bjørnå, DPsych og Ann-Christine Kjellgren

 

STED: Refsnes Gods, Jeløy (ved Moss)

Refsnes Gods ligger i nydelige omgivelser på vakre Jeløy ved Oslofjorden knappe 45 minutter fra Oslo.

Start 23. september, kl. 9:30

Slutt 29. september, kl. 12:30

 

KURSAVGIFT: NOK 9.900,-

Prisen inkluderer:

* 7 dagers kurs

* Kaffe, te, vann og frukt

* Lunsj med varme og kalde retter

* Middag og dessert 3 dager (lange kursdager)

* Gratis parkering for alle hotellets gjester

 

Hvis man ønsker overnatting på Refsnes Gods, kontakt Eva på booking, tlf: 69278426

- enkeltrom/frokost kr 1395,- pr natt

- dobbeltrom/m frokost kr 1690,- pr natt

 

PÅMELDING: info@psykosyntesinstitutet.se

Påmeldingsfrist: senest 12. september 2019

Påmelding er bindende.

 

KONTAKT OSS GJERNE

Har du spørsmål - ta gjerne kontakt med oss!

Tlf: 92890162

Epost: saphira@willproject.no

 Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

 Presentasjon av kurslederne:

Saphira Bjørnå, MA, DPsych

Psykosyntese terapeut

Saphira har i nærmere 20 år undervist psykoterapi i Norge og Sverige og tatt imot klienter i privat psykoterapi praksis i Norge. Hun har lang erfaring fra med å lede mennesker igjennom kriser og veiled mennesker i sin personlige utvikling og vekst. Som en integrert del av sin utdannelse har hun selv gått i terapi i 7 år for igjennom innsikt i egen person bedre kan lede andre i sin indre utvikling og helning. Saphira har i tillegg i mange år arbeidet med rusomsorg og psykisk helsearbeid som var hennes forskningsområde i hennes doktorgradsarbeid. Hun er kjent for sitt nærvær, ro og evne til å se hver enkelt deltaker.

 Ann-Christine G. Kjellgren

Psykosynteseterapeut, Rektor ved PsykosyntesInstitutet, Gøteborg

Ann-Christine har i nærmere 10 år arbeidet som terapeut og er nå rektor ved Psykosyntes Institutet. Hun er også lærer ved terapeututdannelsen samt ved våre frittstående kurs i selvutvikling. Hun har en bakgrunn som klassisk sangerinne, og har fokus på det sjelelige uttrykket som menneske.

Ann-Christine har også lang erfaring med egenterapi, en utforsking og fordypning som beriker livet og arbeidet med mennesker. Nærvær, tillit og kontakt er kjennetegnende for henne i arbeidet med grupper.

I mer enn 30 år har Psykosyntes Institutet i Gøteborg ledet mennesker til økt selvinnsikt, forståelse for andre samt kunnskap, forståelse og utvikling av hvordan man bedre kan bruke sin egen vilje. Det gjør at vi har en unik erfaring med å hjelpe mennesker til å utvikle sin indre autoritet og sitt indre lederskap. Vi ønsker nå å dele våre erfaringer og kunnskap i Norge.