Back to All Events

Unga vuxna - Självkännedom 4 dagar


  • PsykosyntesInstitutet Engelbrektsgatan 7 B, 5 tr 411 27 Göteborg Sweden (map)

Kurs

Unga vuxna - Självkännedom 4 dagar

Fundamentals® - Självkännedom 6 dagar är en av våra mest populära kurser, som samlat tusentals människor under årens lopp. Nu har vi omformat Fundamentals® för att passa dig som är på väg ut i ditt eget vuxenliv till; Fundamentals® - för unga vuxna 18-24 år.

Fundamentals® - för unga vuxna 18-24 år är en intensivkurs i självkännedom, där du under fyra dagar får lyssna till dig själv tillsammans med andra i grupp för att öka din förståelse för dig själv, dina livsmönster och dina relationer. Samtidigt får du ta del av andras funderingar, tankar och längtan. Vår önskan är att hjälpa dig i undersökandet av vad som är djupt viktigt och meningsfullt för just dig. Vi leder dig på vägen.

Kursledare:
Ann-Christine G. Kjellgren, Cecilia Mohammar

Datum:
Tors 2 jan–sön 5 jan 2020

Plats:
PsykosyntesInstitutet, Engelbrektsgatan 7B 5 tr, Göteborg

Info: Målgrupp: detta är kursen för dig mellan 18-24 år