Ny temakurs för alla som längtar tillbaka

Den 15-17 februari har du möjlighet att gå kursen Psykosyntesens Symbolik på PsykosyntesInstitutet. Kursen kommer att ges ett par gånger per år med olika teman inom området psykosyntes och symboler.

Efter att Cecilia Angelin, kursledare och verksamhetsansvarig, gång på gång hört tidigare kursdeltagare säga; - Åh, jag längtar tillbaka! Jag längtar till gruppen, platsen. Har ni inte någon mer kurs man kan gå? så bestämde vi oss för att utöka vårt utbud med en fristående fortsättningskurs för dig som gått kurs eller utbildning hos oss tidigare och som längtar tillbaka för att fylla på din egen resa. Kursen heter Psykosyntesens Symbolik och kommer att ges ett par gånger per år med olika teman inom området psykosyntes och symboler.

Temat den fre 15- sön 17 februari är Psykosyntesens Arketyper. Arketyper är de universella urbilder som formar våra psykologiska beteendemönster - och som ryms inom psykosyntesen; den vise, hjälten, barnet, ljusbäraren, betraktaren, Självet, skaparen, den sårade, skuggan, sökaren & visdomen osv. Dessa och andra arketypiska mönster får plats under denna kurshelg då teori blandas med upplevelser av de inre symboler som vill bli synliga hos varje deltagare. Under helgen ges du möjlighet att utifrån de symboler du tidigare kommit i kontakt med fördjupa budskapen från ditt omedvetna – din inre värld. Kursen erbjuder en möjlighet att stanna upp och medvetandegöra det som vill visa sig i ditt liv nu och framöver. En helg för fortsatt nyfikenhet på den inre rikedomen!

Varmt välkomna.

Läs mer om kursen här

Boka