Fundamentals® –Självkännedom 6 dgr med Saphira Bjørnå

Funderar du på att gå kursen Fundamentals® –Självkännedom 6 dgr hos oss? Fundamentals®- Självkännedom är en av våra mest populära kurser som samlat tusentals människor under årens lopp. Till kurstillfället 24-29 juni i Mullsjö är vi mycket glada över att välkomna Saphira Bjørnå som kursledare. Saphira Bjørnå MA, ECP är utbildad vid PsykosyntesInstitutet i Göteborg och har en mastersexamen i psykosyntes från The Trust i London. Hon är verksam som psykosyntesterapeut i Norge.

Fundamentals® –Självkännedom är för dig som längtar efter mer och vill ta steget och börja styra din utveckling mot ett mer tillfredsställande liv.  

INNEHÅLL

Kursen löper över sex intensiva och utvecklande dagar som omfattar 11 seminarier med totalt 38 lärarledda timmar inklusive individuella sessioner. Du kommer att få utforska följande områden:

  • Vilja och styrka – skapa insikt och medvetenhet om din vilja och dina val

  • Dina olika roller – tydliggöra sidor du visar och sidor du döljer för dig själv och andra

  • Relationer – ökad medvetenhet om hur ditt inre liv avspeglas i dina relationer och hur gamla beteendemönster upprepas i dem

  • Ljusa och mörka sidor – upptäcka, acceptera och inkludera olika sidor av din personlighet för att bli mer av den du är

  • Kreativa resurser – frigöra kraft och energi genom att få syn på och frigöra hinder inom dig

  • Vändpunkter– lära dig att se på kriser och livets skiftande faser som möjligheter till utveckling och inre växt

"Fundamentals är en av de finaste presenterna jag gett mig själv, för reflektion och utforskande av vem jag är. Tack! Från djupet av mitt hjärta!"

Julia Blomberg

Läs fler berättelser från våra deltagare …

FAKTA

FÖR VEM

Kursen är för dig som privatperson eller i din professionella roll som ledare eller medarbetare. Inga krav på förkunskaper.

Fundamentals är en fristående kurs och även basen och första steget för vidareutbildning inom PsykosyntesInstitutet. Se nästa steg: Grundutbildning i personlig utveckling, 2 år.

Plats & längd

Kursen löper över sex dagar och omfattar 11 seminarier med totalt 38 lärarledda timmar inklusive individuella sessioner. Kursen ges i Göteborg på PsykosyntesInstitutet eller i Mullsjö som internat.

KURSAVGIFT

9.900 kr, ink moms privatpersoner
9.900 kr, ex moms ensamföretagare
12.900 kr, ex moms övriga företag

För kurstillfällen som går på internat tillkommer kostnad för 5 dygns helpension och logi. Kontakta oss för prisuppgift då vi ofta har specialpriser. Vi sköter all bokning men betalning sker direkt till konferens-anläggningen.

ANMÄLAN/BOKA

Anmälan senast två veckor innan kursstart, därefter i mån av plats. Klicka på knappen nedan alt respektive kursdatum i kalendern nedan.

Anmälningsvillkor

Kursledare

Saphira Bjørnå

Ladda ner kursbladet

Ladda ner Fundamentals för ledare och medarbetare

Boka din plats

Välkommen att utveckla dig själv under 6 intensiva dagar

Se alla våra kurser och föreläsningar