Kursen Fundamentals® kommer till Norge i september

Den 23-28 sept 2019 tar vi vår uppskattade kurs Fundamentals®- Självkännedom 6 dagar till Jeløy i Norge.

Fundamentals® - Självkännedom 6 dagar som genom åren haft tusentals deltagare kommer i Norge att heta Fundamentals® – i dybden av deg selv - 6 dagers kurs. «Endelig er kurset Fundamentals kommet tilbake til Norge, berättar Saphira Bjørnå kursledare på Fundamentals® – i dybden av deg selv.  –Dette er et grunnkurs i psykosyntese hvor du i trygge omgivelser virkelig kan gå i dybden av deg selv. Det er et vel utprøvd kurs igjennom 30-år som for mange oppleves som dypt meningsfullt, transformerende og inspirerende kurs, berättar Saphira.

Fundamentals® - i dybden av deg selv löper över sex intensiva dagar och omfattar 11 seminarier med totalt 38 lärarledda timmar inklusive individuella sessioner. Det här är något för dig som längtar efter mer; som vill ta steget och börja styra din utveckling mot ett mer tillfredsställande liv, öka din förståelse för dig själv, dina livsmönster och dina relationer. Du kommer att få utforska områden som vilja och styrka, roller, relationer, ljusa och mörka sidor av dig, kreativa resurser och vändpunkter i livet.

Våra erfarna lärare från PsykosyntesInstitutet guidar dig och gruppen genom kursens olika teman med målet att öka förståelsen för dig själv, dina livsmönster och dina relationer. Pedagogiken är upplevelsebaserad. Med psykosyntesens varsamma förhållningssätt som grund lär du dig att lyssna på och förstå såväl kropp, känslor, intellekt och själ. Efter det bygger vi på med psykologisk teori och modeller för att ytterligare öka förståelsen och integration av nya insikter. -Kurset passer for alle som ønsker å forstå seg selv bedre og på et dypere plan, berättar Saphira.

Mer om kursen Fundamentals® – i dybden av deg selv inkl praktisk info hittar du här

 

Kursledare:

Saphira Bjørnå, Dipl. Psykosyntesterapeut, MA, DPsych

Ann-Christine G. Kjellgren, Dipl. Psykosyntesterapeut

Plats:

Refsnes Gods, Jeløy. Refsnes Gods ligger i fina omgivningar på vackra Jeløy vid Oslofjorden knappt 45 minuter från Oslo

Datum:
Start 23 september, kl 09:30
Slut 28 september kl 12:30