KURS: Fundamentals® – självkännedom 6 dagar

Utveckla dig själv under 6 intensiva dagar. För dig som längtar efter mer; som vill ta steget och börja styra din utveckling mot ett mer tillfredsställande liv. Öka din förståelse för dig själv, dina livsmönster och dina relationer. Vi leder dig på vägen.

 

INNEHÅLL

Fundamentals®- Självkännedom 6 dagar är en av våra mest populära kurser, som samlat tusentals människor under årens lopp. Kursen löper över sex intensiva och utvecklande dagar som omfattar 11 seminarier med totalt 38 lärarledda timmar inklusive individuella sessioner. Du kommer att få utforska följande områden:

  • Vilja och styrka – skapa insikt och medvetenhet om din vilja och dina val

  • Dina olika roller – tydliggöra sidor du visar och sidor du döljer för dig själv och andra

  • Relationer – ökad medvetenhet om hur ditt inre liv avspeglas i dina relationer och hur gamla beteendemönster upprepas i dem

  • Ljusa och mörka sidor – upptäcka, acceptera och inkludera olika sidor av din personlighet för att bli mer av den du är

  • Kreativa resurser – frigöra kraft och energi genom att få syn på och frigöra hinder inom dig

  • Vändpunkter– lära dig att se på kriser och livets skiftande faser som möjligheter till utveckling och inre växt

Om du vill provsmaka på Fundamentals®, se vår endagarskurs:
Självkännedom med Psykosyntes, 1 dag.

gbg_eller internat.png
 

Kursen har som mål att utveckla

  • Medvetenhet om hur dina beteendemönster påverkar viljekraft och livsval

  • Ökad förståelse för olika roller och delar av dig själv, och hur de avspeglas i dina relationer - mot hur du kan välja att möta dig själv och andra i relation på det sätt som du önskar

  • Utforska det som står i vägen för att du ska kunna frigöra dina kreativa resurser och bli mer av dig själv - mot att leva din potential

  • Förmågan att aktivera din vilja och leda ditt liv

 

lärare och grupp

Våra erfarna lärare guidar dig och gruppen genom kursens olika teman med målet att öka förståelsen för dig själv, dina livsmönster och dina relationer. Pedagogiken är upplevelsebaserad. Med psykosyntesens varsamma förhållningssätt som grund lär du dig att lyssna på och förstå såväl kropp, känslor, intellekt och själ. Efter det bygger vi på med psykologisk teori och modeller för att ytterligare öka förståelsen och integration av nya insikter.

504271344_2.jpg

"Fundamentals är en av de finaste presenterna jag gett mig själv, för reflektion och utforskande av vem jag är. Tack! Från djupet av mitt hjärta!"

Julia Blomberg

Läs fler berättelser från våra deltagare …


FAKTA

FÖR VEM

Kursen är för dig som privatperson eller i din professionella roll som ledare eller medarbetare. Inga krav på förkunskaper.

Fundamentals är en fristående kurs och även basen och första steget för vidareutbildning inom PsykosyntesInstitutet. Se nästa steg: Grundutbildning i personlig utveckling, 2 år.

Plats & längd

Kursen löper över sex dagar och omfattar 11 seminarier med totalt 38 lärarledda timmar inklusive individuella sessioner. Kursen ges i Göteborg på PsykosyntesInstitutet eller i Mullsjö som internat.

KURSAVGIFT

9.900 kr, ink moms privatpersoner
9.900 kr, ex moms ensamföretagare
12.900 kr, ex moms övriga företag

För kurstillfällen som går på internat tillkommer kostnad för 5 dygns helpension och logi. Kontakta oss för prisuppgift då vi ofta har specialpriser. Vi sköter all bokning men betalning sker direkt till konferens-anläggningen.

ANMÄLAn/boka

Anmälan senast två veckor innan kursstart, därefter i mån av plats. Klicka på knappen nedan alt respektive kursdatum i kalendern nedan.

Anmälningsvillkor

kursledare

Se kalendariet här under för respektive kurs.


FUNDAMENTALS® FÖR LEDARE och MEDARBETARE

 
 

Kalender - välj kurstillfälle