TEMA: Kommunicera Mera – kommunikationskurs  - 2 dagar

Välkommen till vår tvådagars kommunikationskurs med konkreta verktyg för att mötas i kommunikation som leder till kontakt, närhet och ökad förståelse i relation. 

INNEHÅLL

Kom som du är – inga förkunskaper behövs.

Kursen löper över 2 dagar och omfattar 4 seminarier med totalt 12 lärarledda timmar. Under en lördag och söndag får du i grupp med andra möjlighet att utforska olika kommunikationsverktyg som syftar mot större förståelse & ökad närhet mellan dig och en annan människa. I övningarna tränar du med de andra kursdeltagarna och/eller enbart med din partner/vän/familjemedlem som du har med dig till kursen. Med dig hem får du konkreta verktyg och övningar att fortsätta utveckla i alla dina olika relationer.

 

KURSEN HAR SOM MÅL ATT UTVECKLA

  • Ökad medvetenhet om egna beteendemönster i relation

  • Ökad förståelse för varandra i relation

  • Ökad medvetenhet kring hur närhet och avstånd skapas i relation  

  • Verktyg för att mötas - kommunikation verbalt och bortom ord

 

Steg på resan mot fördjupad personlig utveckling

Vi utgår från Psykosyntesens modeller och använder mindfulness som ett återkommande verktyg under dagarna.

Vi tittar på det som skapar avstånd och söker efter det som skapar närhet mellan människor för ökad förståelse och utgångspunkt för förändring.

 

Lärare och grupp

Våra erfarna lärare/par & relationsterapeuter guidar dig och gruppen genom kursens olika teman med målet att öka förståelsen för dig själv, dina livsmönster och dina relationer. Pedagogiken är upplevelsebaserad. Med psykosyntesens varsamma förhållningssätt som grund lär du dig att lyssna på och förstå såväl kropp, känslor, intellekt och själ. Efter det bygger vi på med psykologisk teori och modeller för att ytterligare öka förståelsen och integration av insikter.

"Kom själv eller ta med dig din partner eller vän, någon i familjen och lär mer om hur ni kan mötas och förstå varandra. Välfungerande relationer förgyller livet!"

Cecilia Angelin, par och relationsterapeut


FAKTA

FÖR VEM

Kursen är för dig som privatperson eller för företagets medarbetare/ledare. Inga krav på förkunskaper.

Kommunicera mera är en fristående kurs. 

Plats & längd

Kursen löper över två dagar och omfattar 4 seminarier med totalt 12 lärarledda timmar. Kursen ges i Göteborg på PsykosyntesInstitutet.

tid

lör 09:30-17:00, sön 09:30-17:00

KURSAVGIFT

2.400 kr (exkl moms för företag)

ANMÄLAN

Anmälan senast två veckor innan kursstart– därefter i mån av plats. Klicka på knappen nedan eller på respektive kursdatum i kalendern nedan.

Anmälningsvillkor

kursledare

Cecilia Angelin - par/relationsterapeut


Kalender - välj ditt kurstillfälle