KURS: Självklar – fortsättningskurs i självkännedom 6 dagar

6 dagars retreat på internat i vackra Mullsjö. Fortsättningskurs i självkännedom för dig som tidigare gått minst Fundamentals®. Självklar™ är en fristående uppföljare som bygger vidare på Psykosyntesens teorier om självförverkligande för fortsatt personligt växande och fördjupad själslig förankring. För dig som vill fortsätta att utveckla och förverkliga din livsväg.

Självklar utgår från Psykosyntesens teorier om självförverkligande för fortsatt personligt växande och fördjupad själslig förankring. För dig som längtar efter mer och vill fortsätta din utveckling mot ett mer tillfredsställande liv genom ytterligare förståelse för dig själv, dina livsmönster och dina relationer. Vi leder dig på vägen. 

citat_cirkel.png
 

INNEHÅLL

Återknyt till din inre källa- en inbjudan att ge ytterligare utrymme för allt det som är du.

Vi utgår ifrån Psykosyntesens modeller, Assagiolis utvecklingsfaser och Dantes dikter för ökad förståelse och medvetenhet om dig själv för fördjupat perspektiv på din tillvaro. Vad vill växa i ditt liv? Frigöras? Utvecklas? Skapas? Vad längtar din Själ efter? Vad är ännu olevt i ditt liv? Vi låter Psykosyntesens modeller, Ägget och Stjärnan, tillsammans med Assagiolis utvecklingsfaser och Dantes livsvisdom visa vägen mot din unika livsväg. Kursveckan är med en inbjudan att ge ytterligare utrymme för allt det som är du.

Kursen syftar till att leda dig själv mot det liv du kan och vill leva genom att bjuda in dig till att återknyta till din inre källa och därifrån lyssna till din längtan. Vi leder dig på vägen.

 

Kursen har som mål att utveckla

  • Intuition som vägvisare

  • Vilja och styrka

  • Beteendemönster

  • Relationer

  • Ljusa och mörka sidor

  • Kreativ potential

  • Vägskäl och riktning i livet

 

RETREAT

Självklar ges som internat i Mullsjö för att knyta an till skog och sjö. Vi låter naturen och de vackra omgivningarna skapa grogrund för en berikande kursvecka. Kursupplägget innefattar gott om utrymme för eftertanke, reflektion, vila och varande. För påfyllnad och fördjupning.

 

Lärare och grupp

Våra lärare är Dipl. Psykosyntesterapeuter med mångårig erfarenhet av att leda individuationsutveckling i grupp. Pedagogiken är upplevelsebaserad. Med psykosyntesens varsamma förhållningssätt som grund guidar vi dig i att lyssna på kropp, känslor, intellekt och själ.

Under kursen väver vi in psykologisk teori, modeller och Dantes diktverk för att förankra din egen upplevelse och därmed öka förståelsen för mänsklig självutveckling och integration av nya insikter.

Självklar kvinna i blå sjal.jpg

"Den här kursen fortsätter du därifrån du är, mot det som vill utvecklas i ditt liv nu. Återkom till delande och grupp och låt dig vägledas vidare. Välkommen!"

Cecilia Angelin, kursledare och skapare av kursen Självklar


Tidigare deltagare berättar

Jag tror livet handlar om att våga bli just självklar. Att varsamt släppa taget om förlegade strategieroch illusioner om vem man är och att bli allt tydligare i konturerna, för sig själv och då också förändra. För varje strategi, för varje illusion jag kan släppa taget om, blir jag allt mer autentisk. Jagblir jag och jag blir självklar.
— Milena
Till dig som funderar på att gå kursen Självklar™...

När själen lyser klart

Jag tror livet handlar om att våga bli just självklar. Att varsamt släppa taget om förlegade strategier och illusioner om vem man är och att bli allt tydligare i konturerna, för sig själv och då också för andra.
...
— Brev från tidigare deltagare

Fakta

FÖR VEM

Kursen är för dig som privatperson eller i din professionella roll som ledare eller medarbetare. 

Självklar är en fristående uppföljare för dig som tidigare gått minst Fundamentals®.  

Plats & längd

Kursen löper över sex dagar och omfattar 11 seminarier med totalt 38 lärarledda timmar inklusive individuella sessioner. Kursen ges i Mullsjö på internat.

KURSAVGIFT

9.900 kr, ink moms privatpersoner
9.900 kr, ex moms ensamföretagare
12.900 kr, ex moms övriga företag

Kostnad för 5 dygns helpension och logi tillkommer. Kontakta oss för prisuppgift då vi ofta har specialpriser. Vi sköter all bokning men betalning sker direkt till konferensanläggningen.

ANMÄLAN

Anmälan senast två veckor innan kursstart– därefter i mån av plats. Klicka på knappen nedan eller på respektive kursdatum i kalendern nedan.

Anmälningsvillkor

kursledare

Cecilia Angelin,
Dipl. Psykosyntesterapeut,
Dipl. Handledare,
Dipl. Par-& relationsterapeut


Självklar™ – fortsättningskurs i självkännedom 6 dagar för ledare & medarbetare

 
 

Kalender - välj ditt kurstillfälle