KURS: Självklar – fortsättningskurs i självkännedom 6 dagar

Fortsätt utveckla dig själv under 6 intensiva dagar. Kursen är en fristående uppföljare för dig som tidigare gått Fundamentals®. Kursen ger dig verktyg och guidar dig till att utveckla och förverkliga din unika personlighet.

Självklar utgår från Psykosyntesens teorier om självförverkligande för fortsatt personligt växande och fördjupad själslig förankring. För dig som längtar efter mer och vill fortsätta din utveckling mot ett mer tillfredsställande liv genom ytterligare förståelse för dig själv, dina livsmönster och dina relationer. Vi leder dig på vägen. 

endastsom_internat.png
 

INNEHÅLL

Kursen löper över sex dagar och omfattar 11 seminarier med totalt 38 lärarledda timmar inklusive individuella sessioner. Självklar ges på kursgård i Mullsjö för att låta naturen och de vackra omgivningarna skapa grogrund för en fördjupande och berikande kursvecka.

Självklar vänder sig till dig som vill öka förståelsen och medvetenheten om dig själv och få fördjupat perspektiv på din tillvaro. Den ger dig verktyg att utveckla din unika personlighet och ta ytterligare steg vidare. Kursen syftar till att leda dig själv mot det liv du kan och vill leva genom att bjuda in dig till att söka i ditt inre efter mer av din potential.

Vad vill växa i ditt liv? Frigöras? Utvecklas? Skapas? Vad längtar din Själ efter?

Psykosyntesens äggmodell och stjärndiagram visar tillsammans med Assagiolis utvecklingsfaser och hans inspirationskälla Dante vägen mot självförverkligande med en inbjudan att ge ytterligare utrymme för allt det som är du.

 

Kursen har som mål att utveckla

Vilja och styrka – fördjupad insikt och medvetenhet om din vilja och dina val.

Dina beteendemönster – fortsatt tydliggörande av de strategier du använder i dig själv och i mötet med andra; och därmed ge möjlighet till nya val.

Relationer – fördjupad medvetenhet om hur ditt inre liv avspeglas i dina relationer och hur gamla mönster upprepas i dem. Utforska vad i relation som leder till kontakt.

Ljusa och mörka sidor – upptäcka, acceptera och inkludera olika sidor av din personlighet för att bli mer av den du är.

Kreativ potential – frigöra kraft och energi genom att få syn på och frigöra hinder inom dig.

Vägskäl & riktning i livet – se på kriser och livets skiftande faser som möjligheter till utveckling och inre växt. Låta själfullhet och livets djupare längtan göra sig hörd och få fungera som kompass framåt i tillvaron.

 

Lärare och grupp

Våra erfarna lärare guidar dig och gruppen genom kursens olika teman med målet att öka förståelsen för dig själv, dina livsmönster, dina relationer och din själs drivkraft; längtan efter helhet. Pedagogiken är upplevelsebaserad. Med psykosyntesens varsamma förhållningssätt som grund lär du dig att lyssna på och förstå såväl kropp, känslor, intellekt och själ. Under kursen väver vi in psykologisk teori och modeller för att ytterligare förankra din egna upplevelse och därmed öka förståelsen för mänsklig självutveckling och integration av nya insikter.

504271344_2.jpg

"Den här kursen fortsätter du därifrån du är mot det som vill utvecklas i ditt liv nu. Återkom till delande och grupp och låt dig vägledas vidare. Välkommen!"

Cecilia Angelin, kursledare och skapare av kursen Självklar


Tidigare deltagare berättar …

Till dig som funderar på att gå kursen Självklar™...

När själen lyser klart

Jag tror livet handlar om att våga bli just självklar. Att varsamt släppa taget om förlegade strategier och illusioner om vem man är och att bli allt tydligare i konturerna, för sig själv och då också för andra.
...
— Brev från tidigare deltagare

Fakta

FÖR VEM

Kursen är för dig som privatperson eller i din professionella roll som ledare eller medarbetare. 

Självklar är en fristående uppföljare för dig som tidigare gått minst Fundamentals®.  

Plats & längd

Kursen löper över sex dagar och omfattar 11 seminarier med totalt 38 lärarledda timmar inklusive individuella sessioner. Kursen ges i Mullsjö på internat.

KURSAVGIFT

9.900 kr, ink moms privatpersoner
9.900 kr, ex moms ensamföretagare
12.900 kr, ex moms övriga företag

Kostnad för 5 dygns helpension och logi tillkommer. Kontakta oss för prisuppgift då vi ofta har specialpriser. Vi sköter all bokning men betalning sker direkt till konferensanläggningen.

ANMÄLAN

Anmälan senast två veckor innan kursstart– därefter i mån av plats. Klicka på knappen nedan eller på respektive kursdatum i kalendern nedan.

Anmälningsvillkor

kursledare

Cecilia Angelin


 
 

Kalender - välj ditt kurstillfälle