KURS: Unga vuxna – självkännedom 4 dagar

Mod att våga vara sig själv. En intensivkurs i självkännedom, där du under fyra dagar får lyssna till dig själv tillsammans med andra i grupp. Öka din förståelse för dig själv, dina livsmönster och dina relationer. Vi leder dig på vägen.

 

INNEHÅLL

Unga vuxna - självkännedom 4 dagar passar dig som är på väg ut i ditt eget vuxenliv. En kurs för att lära känna dig själv ytterligare och därmed öka din självkännedom. Åldersgrupp 18-24 år.

Vi vägleder dig i undersökandet av vad som är djupt viktigt och meningsfullt för just dig samtidigt som du kommer få ta del av andra unga vuxnas funderingar, tankar och längtan om livet nu och framåt.

Under Kursen utforskar vi

• Hur du kan få ökad förståelse och empati för dig själv och därmed även för andra

• Dina olika roller – tydliggöra sidor du visar och sidor du döljer för dig själv och andra

• Hur du förhåller dig till din egen vilja - för att använda viljan på olika sätt i ditt liv

• Relationer – ökad medvetenhet om dina relationer och beteendemönster

• Kreativa resurser – få tillgång till egen kraft och energi genom att få syn på och frigöra hinder inom dig

lar_kanna_dig_mer.png
 

lärare och grupp

Våra erfarna lärare guidar dig och gruppen genom olika teman. Pedagogiken är upplevelsebaserad. Med psykosyntesens varsamma förhållningssätt som grund lär du dig att lyssna på och förstå såväl kropp, känslor, intellekt och själ. Därefter bygger vi på med psykologisk teori och modeller för att ytterligare öka förståelsen och integration av nya insikter.

unnamed.jpg

Kursen Unga vuxna

"Vi möter allt fler unga vuxna i våra mottagningar som kämpar med självkänsla och ångest. Många har svårt att få fatt i livet, svårt att känna mening och att se sina egna möjligheter.

Den här kursen är tänkt att vara en kurs för dig som är 18-24 år, där vi terapeuter stödjer samtal kring att möta sig själv, förstå mer om självkännedom, och utforska det som kan ge mening i tillvaron.”

Cecilia Angelin, kursutvecklare & kursledare


FAKTA

FÖR VEM

Kursen är för dig mellan 18 och 24 år. Inga krav på förkunskaper.

Plats & längd

Kursen löper över 4 dagar och omfattar totalt 26 lärarledda klocktimmar inklusive individuella sessioner. Kursen ges i Göteborg på PsykosyntesInstitutet.

KURSAVGIFT

Den här kursen är kostnadsfri - och därmed ett bidrag i vårt humanitära arbete för att stödja utveckling och framtid.

ANMÄLAn/boka

Intresseanmälan senast två veckor innan kursstart, därefter i mån av plats till info@psykosyntesinstitutet.se alt klicka på bokaknappen nedan.

För mer info & kontakt ring 072-302 20 39

Anmälningsvillkor

kursledare

Ann-Christine G. Kjellgren, Cecilia Mohammar mfl


Kalender - välj kurstillfälle