Inre & yttre ledarskap – 1 år påbyggnad

– tillämpad psykosyntes

Utbildningen är lämplig för dig som vill använda dina psykosynteskunskaper i en ledarskapsroll och vill få påfyllning, vidareutveckling och redskap att stå kvar i den värdegrund som du byggt genom din psykosyntesutbildning i basåren.

INNEHÅLL

  • Att leda sig själv för att också kunna leda andra.

  • Identifiera och manifestera din vilja genom diplomarbete om viljan "The Act of Will".

  • Din relation till döden – ett ämne som kan vara svårt att närma sig men som paradoxalt nog leder tillbaka mot livet.

  • Ekopsykologi – ett vidgat perspektiv på relationen mellan dig och världen omkring dig - människor, djur och natur.

 

från tanke till handling

Det här året handlar om att gå från tanke till handling, från dröm till verklighet och från längtan till manifestation. Med utbildningen vill vi inspirera dig att förvalta ditt liv och förverkliga det som du innerst inne drömmer om. Du har genomgått en gedigen grund- eller yrkesutbildning inom psykosyntesen och har med dig värdefulla erfarenheter från din inre resa. Nu kommer du att få utforska och uppleva hur du kan tillämpa och integrera dina kunskaper, din egen visdom och erfarenheter från din psykosyntesutbildning in i ditt liv, både i det privata och i arbetssfären.

 

Ditt ledarskap

Vi börjar med oss själva: ju mer frid och frihet vi har inom oss, ju mer frid och frihet skapar vi i världen. Vi och världen är ett. Vi fortsätter sedan med våra nära relationer till våra eventuella barn och partners och till våra vänner. Därefter fördjupar vi oss i hur vi kan tillämpa vårt eget inre och yttre ledarskap i både arbetsliv och fritid, för att på sista helgen avsluta med vår relation till världen. Du ökar även ditt självförtroende och din ödmjukhet i ditt ledarskap, genom att leda gruppen under delar av utbildningen.

 

Diplomarbete

Ett viljeprojekt “The act of Will”

Under utbildningen arbetar du med ditt viljeprojekt, ”The Act of Will” – hur jag vill manifestera min vilja i världen” och skriver ett diplomarbete. I detta kommer du att reflektera över din vilja och ditt inre och yttre ledarskap.

Utbildningen är upplevelsebaserad och innehåller egen reflektion, teori, träning och handledning. Året avslutas med internatkurs  där du presenterar ditt viljeprojekt och diplomeras.

”Att gå Inre och Yttre ledarskap ger mig en bra komplettering av de färdigheter jag förvärvade under år 1 och 2, med fokus på hur jag blir tryggare i min ledarroll. Detta gäller min förmåga att leda en grupp och framförallt hur jag leder mig själv.” Deltagare


Fakta

FÖR VEM

Utbildning för dig som privatperson eller i din professionella roll som ledare eller medarbetare.

Utbildningen ställer krav på att du har gått vår tvååriga grundutbildning i personlig utveckling med psykosyntes eller likvärdig utbildning.

Plats & längd

Utbildningen är deltid och löper 2 terminer. Utbildningshelgerna går på PsykosyntesInstitutet i Göteborg och internatveckan på konferenshotell i Mullsjö.

UtbildningsAVGIFT per år

Kontakta oss för mer info.

Anmälan

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan. Startar när fulltecknad.

Anmälningsvillkor

Nästa Utbildningsstart

Välkommen med din intresseanmälan nedan. Utbildningen startar när fulltecknad.

länkar

Ytterligare information
info@psykosyntesinstitutet.se

Övrigt


Intresseanmälan

Namn *
Namn
GDPR *